Për mjeshtër

Po hapet…

Foto nga

Ta fshijmë llogarinë?

Profili, të gjitha fotot dhe numri i thirrjeve e shikimeve fshihen përgjithmonë, dhe del nga çdo telefon. Klientët nuk të gjejnë më. Kjo nuk kthehet mbrapsht.

Të dalim nga të gjitha pajisjet?

Do të dalësh nga çdo telefon dhe kompjuter ku ke hyrë, edhe nga ky. Për të hyrë prapë të duhet një kod i ri me email.